Tule meille töihin

Tavoitteenamme on olla toimialan paras työpaikka. Uskomme tiimityöhön, työturvallisuuteen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.


Lahti Aqua -konsernin palveluksessa on noin 80 ammattilaista. Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä vesihuoltoalalla. Kesätyöhakumme päättyi helmikuussa 2022. Halutessasi voit jättää meille avoimen hakemuksen alta.

Avoin hakemus

Täältä voit jättää avoimen työhakemuksen.

Henkilöstöstrategia

Lahti Aqua -konsernin strategisiin painopisteisiin kuuluvat henkilöstön työturvallisuus ja työhyvinvoinnin tukeminen. Osaamisen kehittäminen sekä motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on meille tärkeää. Osaavat ihmiset ja tiimit tekevät yhteistyöllä parhaita tuloksia. Hyvä muutoksenhallinta ja johtaminen kuuluvat myös strategian painopistealueisiin.

Arvot ohjaavat toimintaa

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat vastuullisuus, uudistuminen ja hyvinvointi.

Vastuullisuus perustuu tahtoon olla luottamuksen arvoinen. Meihin voi luottaa niin omistajat, asiakkaat kuin henkilöstökin. Ihmisten ja ympäristön hyvinvointi on vahvaan osaamiseen pohjautuvan toimintamme lähtökohta. Sen seurauksena syntyy puhdas ja laadukas vesi.

Uudistuminen on yhdessä ideoimista. Kehitämme toimintoja, prosesseja, laitteita sekä työntekijöiden osaamista jatkuvasti varmistaaksemme osaamisen myös tulevaisuudessa.

Hyvinvointi on meille tärkeää. Meille on tärkeää pitää huolta asiakkaistamme, työntekijöistämme ja ympäristöstä. Yhdessä tekeminen ja työnilo näkyvät asiakaspalvelussamme.

Henkilöstöedut

Tuemme omaehtoista liikuntaa ja kulttuuria. Työntekijöillämme on sopimushinnat hierojille, lounasetu ja laaja työterveyshuolto. Henkilöstökerho järjestää yhteisiä henkilöstötilaisuuksia ja –retkiä.