Saimaankadun ja Lahdenkadun risteysalueella poikkeavia liikennejärjestelyitä vesijohdon saneeraustyön takia syyskuussa

02.09.2024 09:45

Saimaankadun ja Lahdenkadun risteysalueella poikkeavia liikennejärjestelyitä vesijohdon saneeraustyön takia syyskuussa - Lahti Aqua

Lahti Aqua saneeraa Saimaankadun ja Lahdenkadun risteysalueella olevan vesijohdon. Saneeraustyöt alkavat maanantaina 9.9.2024 ja työn arvioitu kesto on noin kaksi viikkoa. Kohteen urakoinnista vastaa Kuljetus- ja Maansiirtoliike K. Timonen Oy.

Vesijohdon saneeraustyö aiheuttaa poikkeavia liikennejärjestelyitä työmaa-alueella

Saneeraustyön takia joudutaan sulkemaan ajolinjoja ja tekemään poikkeavia liikennejärjestelyitä Saimaankatua ja Lahdenkatua ympäröivillä alueilla. Saneeraustyöt aiheuttavat myös pieniä muutoksia kevyelle liikenteelle työmaan edetessä. Työmaan aikaisista liikennejärjestelyistä on sovittu yhteistyössä Lahden kaupungin kanssa.

Lisäksi Niemenkadun ja Korkeakadun risteysalueella tullaan samaan aikaan tekemään vesihuollon kaivutöitä. Työmaa-alueet on merkitty alla olevaan karttaan.

Autoilijoilta ja kevyeltä liikenteeltä toivotaan varovaisuutta liikuttaessa työmaa-alueen ympäristössä.

Vesihuoltoverkoston saneeraustöillä huolehditaan kriittisen infrastruktuurin toimintavarmuudesta

Lahti Aqua saneeraa vuosittain elinkaarensa lopussa olevaa vesihuoltoverkostoa keskimäärin 10–15 km. Saimaankadun ja Lahdenkadun vesijohto on rakennettu vuonna 1961. Vesihuoltoverkoston saneeraustöiden avulla huolehditaan kriittisen infrastruktuurin toimintavarmuudesta tuleville vuosikymmenille.

 

Lisätiedot
Kuljetus- ja Maansiirtoliike K. Timonen Oy, työnjohtaja Jaakko Virolainen p. 010 582 7390.

Kuvaan on merkitty punaisella työmaa-alueet.